vrijdag 22 september 2017

Top 10 Bezienswaardigheden in Barcelona

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens uw stedentrip in Barcelona? Welke highlights en attracties moet u zeker bezoeken in Barcelona Spanje?
Hieronder treft u de top 10 mooiste bezienswaardigheden in de Catalaanse stad Barcelona, van de Sagrada Familia tot Park Guell en van het Picasso Museum tot bijzondere gebouwen van Gaudi zoals Casa Mila en Casa Batllo.

1) De onvoltooide kerk van Gaudi, oftewel de Sagrada Familia.
De bekendste bezienswaardigheid van zowel Spanje als Barcelona. De verwachting is dat de onvoltooide kerk in 2026 is afgerond. Wilt u de Sagrada Familia bezoeken? Koop dan online uw skip the line tickets want de Sagrada Família heeft lange wachtrijen en tickets vooraf reserveren is noodzakelijk tijdens uw citytrip Barcelona.

2) Park Güell van Antoni Gaudi
Het beroemdste park van Barcelona werd ontworpen door Gaudi in opdracht van Eusebio Güell. Vanaf Parc Guell heeft u een schitterend uitzicht over Barcelona. Maak schitterende foto's bij de salamander (draak) of de mozaïeken bankjes van Gaudi's Park Güell. Het park heeft beperkte toegang per uur, dus zorg dat u altijd vooraf uw tickets online koopt om lange wachtrijen te voorkomen. Het park is helaas niet meer gratis te bezoeken.

3) Camp Nou, het stadion van FC Barcelona
Wilt u het Barcelona stadion bezoeken? Dagelijks vindt er in het stadion de Camp Nou Experience plaats; dit is een rondleiding door het voetbalstadion Nou Camp waarbij u alle hoogtepunten zoals de kleedkamers, FC Barcelona museum met prijzen, perstribunes, het veld, de kapel kunt bezoeken tijdens deze stadiontour.

4) Het Picasso Museum van Barcelona
Museu Picasso is het museum van kunstenaar Pablo Picasso in de wijk El Born van Barcelona. In vijf aaneengesloten oude stadspaleizen treft u vele schilderijen van Picasso. Met name Picasso's eerste periode staat erg centraal in de collectie van het Picassomuseum

5) Font Magica, de magische fontein
Aan de voet van het Palau Nacional op de berg Montjuic ligt de Font Magica, oftewel een magische fontein met muziek, waterspektakel en licht. Deze fonteinshow is gratis te bezoeken. Bezoek de website voor de actuele tijden van de Magische fonteinenshow.

6) Hospital de Sant Pau
Een van mijn persoonlijke favoriete bezienswaardigheden in Barcelona. Het voormalige ziekenhuis van Sant Pau in Barcelona is gebouwd in schitterende Modernistische stijl (Jugenstil). Het ziekenhuis ligt niet ver van de Sagrada Familia kerk en is ideaal te combineren. U kunt eenvoudig ter plekke tickets voor een rondleiding door het Hospital de Sant Pau i Santa Creu boeken.

7) Gotische wijk Barcelona (Barri Gotic)
De Gotische wijk is het historische centrum van Barcelona. In deze Barri Gotic treft u tal van bezienswaardigheden aan zoals de kathedraal van Barcelona, de Boqueria markt, het gezellige plein Placa Reial, het stadhuis en Romeinse opgravingen. Deze wijk zult u zeker niet mislopen tijdens uw stedentrip Barcelona.

Wilt u meer lezen over de Top 10 bezienswaardigheden en highlights in Barcelona? Bezoek dan de website van Barcelonapagina waar u alle tips voor het bezoeken van Barcelona kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten